mei 2015

Rotary International bericht, dat er vanuit onze organisatie al 500 shelterboxen zijn geplaatst in het door aardbevingen geteisterde Nepal.

Een tweede zending is onderweg en volgende zendingen zijn in voorbereiding.

Bovendien is het eerste Rotary shelterbox-team al vertrokken op zaterdag 25 april en inmiddels is ook een tweede team daar gearriveerd.

Shelterboxen:
Ongetwijfeld hebt u al eens kennisgemaakt met deze Shelterboxen: prachtige, compleet uitgevoerde familietenten compleet met waterfilters, matjes, gereedschap, borden en bestek en een oventje.

Zo was er een te zien tijdens de Discon In Groningen in 2013.

In de voorbije jaren heeft onze Rotary-organisatie al ruim 100.000 Shelterboxen kunnen inzetten in tal van gebieden, zoals na de Tsunami in 2004, in Haïti, in de VS na Hurricane Katrina en in Pakistan.

Mocht u – of uw organisatie – hieraan ook willen bijdragen, ga dan naar www.shelterbox.nl voor meer informatie.